ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ ЕСЕ «Я – ЄВРОПЕЄЦЬ»

2014-12-26

Завершився ІІ Всеукраїнський конкурс есе «Я – європеєць», що проводився організаторами конкурсу – Посольством Литовської Республіки в Україні спільно з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» у жовтні-грудні 2014 року з метою привернення уваги до розвитку українсько-литовських відносин у різних сферах суспільного життя, пропаганди європейських цінностей, демократичних принципів державного устрою.

На фінальний етап Конкурсу надійшло понад 530 робіт учнівської молоді 8-11 класів загальноосвітніх та вихованців позашкільних навчальних закладів України, членів молодіжних громадських організацій.

Журі фінального етапу Конкурсу відмітило, що вони приємно вражені глибокими думками учасників Конкурсу, сміливими твердженнями та неординарними поглядами. Надихаючись їх роботами, відчували щирість учасників, чуйність і тепло сердець.

Для 51 переможців і призерів Всеукраїнського конкурсу у кінці січня – початку лютого 2015 року буде проведено урочисте нагородження в Посольстві Литовської Республіки в Україні.

Вітаємо переможця ІІ Всеукраїнського конкурсу есе «Я – ЄВРОПЕЄЦЬ» від м. Южного - Камалову Аліну, ученицю 9 класу Комунального закладу «Южненська Авторська М. П. Гузика експериментальна спеціалізована загальноосвітня школа - комплекс I-III ступенів Южненської міської ради Одеської області», яка посіла почесне ІІІ місце.

Кiлькiсть переглядiв: 212

Коментарi