Всеукраїнський фізкультурно – патріотичний фестиваль школярів України «Козацький гарт»

2015-09-27

/Files/images/DSC00496.JPG

З23 по 27 вересня 2015 року у селещі Ворохта Івано – Франківської області на території навчально – спортивної бази «Україна» проходив фінальний тур Всеукраїнського фізкультурно – патріотичного фестивалю школярів України «Козацький гарт».

Школярі з усіх куточків України змагалися з таких видів спорту: «Човниковий» біг 4×9 м.; стрибок у довжину з місця; стрибки через скакалку протягом 30 сек.; перетягування канату; естафета; конкурс знавців історії України, її спортивних досягнень та олімпійського руху; презентація області.

Одеську область на змаганнях представляла команда Авторської школи М.П. Гузика на чолі вчителів фізичної культуру Вишні С.О. та Квасової З.В.

Протягом двох днів напружених та цікавих змагань учасники продемонстрували високу спортивну майстерність, спритність, витривалість, командний дух та знання.

Команда Авторської школи достойно представила наше місто та Одеську область. За результатами особистих досягнень член команди Кириченко Олексій посів ІІ місце у стрибках у довжину з місця. Вітаємо команду!

Кiлькiсть переглядiв: 243

Коментарi