Очно-заочна природоохоронна акція «Ялинка»

2015-12-11

/Files/images/IMAG0975.jpg

Природоохоронна акція «Ялинка» в рамках Всеукраїнських виставок «Новорічна композиція» та «Український сувенір» проводиться щорічно й направлена на активізацію природоохоронної роботи по збереженню хвойних насаджень, формування практичних умінь та навичок учнів по роботі із природним матеріалом. Координатором акції є Одеський обласний гуманітарний центр позашкільної освіти та виховання.

З 01 по 11 грудня в загальноосвітніх та позашкільних закладах міста проведено І (міський) етап природоохоронної акції «Ялинка», в якому взяли участь учні ЗОШ №1, НВК (ЗОСШ №2 – Центр – ПТУ), АШГ та вихованці КЮТ «Чорноморець». Роботи представлені за напрямками: «Новорічна композиція» та «Український сувенір».

За результатами виставки переможцями І (міського) етапу новорічно-різдвяної виставки стали :

- в номінації «Новорічна композиція» ЗОШ №1 – 3 учні, НВК (ЗОСШ №2 – Центр - ПТУ) – 5 учнів; АШГ – 8 учнів, КЮТ «Чорноморець» – 7 вихованців;

- в номінації «Український сувенір» ЗОШ №1 – 5 учнів, НВК (ЗОСШ №2 – Центр - ПТУ) – 4 учні; АШГ – 8 учнів, КЮТ «Чорноморець» – 5 вихованців.

Роботи переможців надані для участі в обласній очно-заочній природоохоронній акції «Ялинка», яка відбувається з 16 до 24 грудня в еколого-натуралістичному підрозділі Одеського обласного гуманітарного центру позашкільної освіти та виховання.

Кiлькiсть переглядiв: 256

Коментарi