Семінар – практикум для вчителів фізичної культури ЗНЗ міста

2015-12-09

/Files/images/2015 груд.jpg

9 грудня 2015 року в АШГ відбувся міський семінар для вчителів фізичної культури ЗНЗ міста на тему : «Форми і методи формування культури здоров’я учнів та їх батьків через пропаганду здорового способу життя». Семінар складався з теоретичної та практичної частини.

В теоретичній частині вчитель фізичної культури АШГ Квасова З.В. розкрила тему: «Здоровий спосіб життя – шлях до гармонійного розвитку й зміцнення людини». Надала рекомендації вчителям, батькам, учням у виконанні фізичних вправ на нестандартному обладнанні.

Практичний психолог АШГ Гузик О.С. представила психологічний аспект у формуванні здорової особистості та провела вправу на подолання стресу в різних життєвих ситуаціях.

Практична частина семінару проходила у спортивній залі. В змаганнях взяли участь 8 спортивних сімей. Вчителями фізичної культури АШГ були розроблені нетрадиційні естафети: вправи на біг, стрибки через перешкоди, також різноманітні баскетбольні вправи. Метою таких заходів є зміцнення дружніх стосунків в родині, підтримка один одного, взаємодопомога.

Вчителі АШГ переконані, що в таких естафетах необхідно враховувати не технічність виконаних елементів, а координацію рухів, спритність, вміння діяти за сигналом.

Між змаганнями для учасників були підготовлені спортивні вікторини, адже для гармонійного розвитку дитини важливо не тільки фізичний, а й інтелектуальний розвиток.

Всі учасники практичної частини були нагороджені книгами про спорт та вітамінними наборами.

Кiлькiсть переглядiв: 137

Коментарi