ММО заступників з виховної роботи, педагогів-організаторів

2016-04-14

/Files/images/IMAG0142.jpg

14 квітня 2016 року на базі НВК ім.В.Чорновола відбулося засідання ММО заступників з виховної роботи, педагогів-організаторів на тему «Елементи тренінгу у виховній роботі з учнівським самоврядуванням та класом».

Мета засідання полягала в ознайомленні учасників із різноманітними структурами учнівського самоврядування, розвитку навичок проектування діяльності різних структур учнівського самоврядування, як на прикладі навчальних закладів України, так і на власних прикладах.

Засідання проходило у вигляді тренінгу, де під час виконання різноманітних вправ («Сильні й слабкі сторони моделей самоврядування», «Мета і напрямки», «Порівняння») учасники мали можливість не тільки познайомитися з моделями учнівського самоврядування, але й виробити навички визначення слабких та сильних сторін представлених моделей самоврядування; мети та напрямків роботи штабів учнівського самоврядування та навички аналізу вибраної мети й напрямків роботи учнівського самоврядування шкільних колективів.

Під час подальшого обговорення були розглянуті та надані для використання в ЗНЗ тренінги «Школа батьківства» та розробки педагогічних рад на виховну тематику.

Кiлькiсть переглядiв: 176

Коментарi